diumenge, 6 de novembre del 2016

Crafty Party de Halloween

TALLERS DE PRIMÀRIA - ARTS&CRAFTS 4a setmana d'OCTUBRE:

CRAFTY PARTY! Halloween....in english!

Halloween it's here and we want to celebrate it with them! So ...in english! We are going to draw, paint and cut a lot of terrorifics guest who wants to celebrate Halloween toghether in the HAUNTED HOUSE... bats, mummys, vampires, pumpkings,....uauauuuuauuauu!!!! So... let's talk in english!

Aquesta última setmana hem aturat la màquina del temps i hem fet el joc de la casa embruixada, "Haunted House", en anglès. Així hem repassat i conegut nou vocabulari en anglès, sobre la nit de bruixes (vampire,  witch,  mummy...) i de materials i accions de taller d art ("to draw,  to cut, to paint,...). Els nens i nenes havien de picar a una porta o finestra de la cas embruixada i cridar "Trick or treat" plegats.
Quan la porta s'obria,  els personatges encara no apareixien,... Doncs ells mateixos els havien de dibuixar i pintar segons la fitxa en anglès que se'ls donava,...  "to draw a full moon with a watercolour pencils").
I així, al final de la classe ens vam poder reunir tots altra cop davant de la casa embruixada i poder fer entrar els personatges per les seves portes... I assistir a la gran Crafty Party de Halloween!!!

Visiteu les pàgines del blog, al menú superior, i seguiu les activitats que es fan a la vostra escola!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada