diumenge, 30 d’octubre del 2016

TALLERS DE PRIMÀRIA - ARTS&CRAFTS
2a i 3a setmana OCTUBRE:
PREPAREM LA MÀQUINA!
Per a poder començar els nostres viatges cap a diferents èpoques de la història de l'Art, per així conèixer les seves tècniques artístiques, i cultures diferents a la nostra; hem posat fil a l'agulla i hem construït la primera màquina del temps amb retalls de teles.
Ens ha dut força feina, doncs primer calia dissenyar amb llàpis i paper les diferents peces que conformen una màquina del temps, com tots sabeu: necessitem un motor, uns rellotges d'anada i tornada, combustible, cinturons de seguretat, etc.
En la segona part de la construcció de la màquina hem unit les nostres peces dissenyades amb els retalls de tela d'altres tipus, colors i mides, ...tot un repte per a la imaginació! Però els nostres petits enginyers creatius se n'han fet càrrec i ho han solucionat a base de cola cel·lulòsica (o com li diem entre nosaltres: “baba de cargol”, o “moc d'elefant”).
Podeu veure com ha anat en cada grup clikant a la pàgina de la vostra escola que teniu al marge superior del bloc, o als següents enllaços:


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada