divendres, 20 de gener del 2017

Nou any, nou trimestre, noves activitats



Benvinguts al 2017! Des d’Arts & Crafts hem carregat les piles durant aquestes vacances. Però després de menjar molts torrons, polvorons i tortell de reis torna tocar a l’escola i de quina millor manera que passant-nos-ho bé fent art.
Aquesta primera setmana hem realitzat diferents activitats. D’una banda els petits i grans d’Arts & Crafts s’han submergit en un nou viatge amb la nostra màquina del temps. Aquest cop ens hem escollit un destí proper: Europa. D’aquesta manera hem presentat un artista conegut Gustav Klimt. A més a més, iniciarem un treball relacionat amb un dels seus quadres més coneguts: un collage sobre “El petó”.
Pel que fa a l’activitat del Pintacontes hem volgut iniciar el segon trimestre amb un conte més tradicional i conegut pels infants, “Els tres porquets”. D’aquesta manera els infants també col·laboraven amb les monitores alhora de realitzar l’explicació.
Finalment des de Bricolatge i manualitats DIY hem acabat les mandales de llana que vam deixar iniciades a finals de desembre.

1 comentari:

  1. Podeu trobar el programa de les activitats del trimestre a les pagines del bloc, corresponent a cada grup i escola. Feu-hi una ullada!

    ResponElimina