divendres, 3 de febrer del 2017

Acabem el mes de gener d’una forma molt creativa!


Durant aquestes setmanes l’equip d’Arts & Crafts ha portat activitats noves pels infants. D’una banda els grups d’art han continuat coneixent una mica millor a l’artista austríac Gustav Klimt, aquest cop a través de l’obra “El petó”. A partir de la tècnica del collage, basada en unir diferents tipus de material sobre un suport (papers, revistes, diaris, teles, fusta, etc.) els petits han construït la seva pròpia versió de “El petó”, des de la qual hem pogut aprofundir amb detall a les combinacions de color, i en concret, en aquells més lluminosos característics de l’obra de Klimt.
Des del Pintacontes s’ha presentat el conte de “La tortuga Lua”, una història entranyable que ens ha permès treballar amb els menuts el valor de l’amistat. Posteriorment s’ha realitzat un treball més artístic construint cadascú la seva pròpia tortuga Lua.
Finalment a Bricolatge hem iniciat una activitat d’allò més creativa. A partir d’una caixa de maduixes els petits han fet volar la seva imaginació i les han decorat per posteriorment donar-lis una utilitat: estanteries, classificadors, etc.
IMG-20170120-WA0033.jpgIMG-20170126-WA0033.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada