dissabte, 11 de febrer del 2017

Del dibuix clàssic a la pintura lliure

IMG-20170210-WA0027.jpgAquesta setmana l’equip d’Arts & Crafts ha portat activitats noves per als més menuts.
IMG-20170210-WA0033.jpgAl taller d’Arts&Crafts, hem volgut mostrar una activitat pròpia de les belles arts, el dibuix del natural a través del bodegó. Els nens i nenes han pogut aprendre a realitzar un dibuix en directe, sense copiar d'un altre paper, i aprendre a observar d'una altra manera el seu entorn; i apreciant les proporcions dels objectes sense mesures donades per estris de mesura, sinó a través de la percepció i les relacions de les mides dels objectes entre sí. A més, hem treballat què passa quan una llum focal es col·loca en un punt determinat, i hem donat l'oportunitat d'explicar amb el carbonet i el guix blanc com s'interrelacionen les ombres entre sí.



 
IMG-20170210-WA0046.jpgAl taller de Bricolatge hem continuat posant al dia les creacions de caixes de maduixes pintant-les, decorant-les amb dibuixos, enganxines, papers de colors, etc. Fins que hem acabat de donar-li els darrers retocs i les hem acabat.





IMG-20170130-WA0007.jpgI finalment, des de l’activitat del Pintacontes, hem gaudit la llibertat d'expressió plàstica amb el conte Sóc un artista, un conte que ens ha permès parlar sobre les diferents formes d’expressió de l’art, no totes basades en agafar un pinzell o un llapis i posar-se a dibuixar a sobre d’una tela o un full. D’aquesta manera els infants han pogut experimentar la sensació de crear amb total llibertat i han pogut donar vida a la seva gran imaginació. 



A més a més, també hem començat el conte A que té gust la lluna?, des del qual hem realitzat una lluna, com la del conte, amb paper maixé. I en fi, ...seguim endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada