dilluns, 20 de març del 2017

Les activitats del mes de març 2017

FUKUWARAI (joc en grup)
Ja tornem a ser aquí! Aquest mes de març a  Arts & Crafts ha estat carregat d’activitats. Així doncs, durant aquestes setmanes les nostres propostes han estat les següents.
D’una banda, des de l’activitat d’Arts & Crafts hem viatjat a un país diferent i llunyà del nostre: el Japó. Des d’allà hem volgut apropar no només les seves tradicions sinó també la seva cultura literària i artística, que sempre han estat estretament relacionades. Des d’aquest punt de vista, hem introduït els haikús: un petits poemes que van acompanyats amb dibuixos de tinta xina. D’aquesta manera, també hem presentat una nova tècnica de pintura basada en els contrastos entre el blan i el negre.
HAIKÚ de primavera
Des del Pintacontes hem treballat La nave que se limpiaba sola, un conte que després d’explicar-lo ha donat lloc a realitzar una sèrie de pintures que es basaven en que els infants creessin la seva pròpia nau.
Finalment des de Bricolatge hem realitzat els nostres propis moneders reciclats a partir de revistes i fulls de còmics antics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada