dijous, 16 de juny del 2016

Nous terminis per al 1r Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil "PUZZLE" de l'Associació Artística CRAFTS

Us animem a participar al  1r Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil "PUZZLE" de l'Associació Artística CRAFTS, i així fer un treball col·lectiu entre educadors i families per a l'educació en valors al llarg de l'estiu.
El lema del concurs per als grups de Primària i ESO és "LA DIVERSITAT A L'ESCOLA", mentre que per als més petits (infantil) és "No n'hi ha dos d'iguals, TOTS SÓM ÚNICS".

Per a facilitar  la tasca des de casa us recomanem el llibre "Gent de tota mena" on convida a observar les diferències i similituds entre els  personatges que hi apareixen i, finalment, a la darrera pàgina, hi apareix un mirall per a que ens poguem comparar i anotar en què som iguals i en què sóm diferents dels demés. Un  treball per a acceptar-nos tal com sóm, a nosaltres mateixos i als que ens envolten.
Que tingueu molt bones vacances famílies!! En veiem a la tornada del curs escolar, on podreu entregar les fitxes amb els dibuixos  acabats al local de l'associació, al c/pujades 259, o als monitors d'Arts&Crafts abans del 18 de setembre de 2016. Una abraçada!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada